Tease Dance

Tease Sensual

 

 


Tease Sensual is...........

verwoord door de dames zelf:

"Tease Sensual dans is voor mij...een uurtje ontspanning,een uurtje me terug vrouw en sexy te voelen naast mama zijn en mezelf en mijn lichaam te leren kennen. Kortom een uurtje zalig vrouw zijn!"


'Een uurtje mezelf laten gaan op heerlijke muziek, lekker ontspannen, aandacht vr mezelf. En je helemaal vrouwelijk en sexy voelen."


"Het zit in kleine bewegingen, sierlijk en elegant waarbij we elk onze eigen grenzen verleggen. Naast een hoop plezier en ontspanning geeft het dat stukje zelfvertrouwen, vrouwelijkheid en sensualiteit dat we stiekem allemaal wilen maar niet wisten dat we hadden."

.

"Mijn grenzen verleggen, mij openstellen, ontdekken, mijn onzekerheden overwinnen, mijn lichaam en vrouwelijkheid omarmen, verlangen, spelen, verleiden en bovenal genieten."De gevolgen van Corona zijn voelbaar voor de dansschool, hierdoor gaan er tijdelijk geen wekelijkse lessen door.

Wat is wel mogelijk?

Een personal workshop voor 4 vriendinnen bij mij thuis.

Een online workshop: Let's open the door to your sensuality!

Boeking voor een vrijgezellenfeest.


Klanten content

Stress out

"If you wanna put all your stress out then this is ideal!!"

Candan

Sexy moves in gemoedelijke sfeer

"Dit jaar heerlijk aan het genieten van de cursus Tease. Sexy moves oefenen in een vriendschappelijke, gemoedelijke sfeer. Love it! Leerkracht Aline is geweldig om bezig te zien en geeft de les op een grappige en vriendelijke manier ♡ "

Kathleen

Lief en tof

'Een aanrader! Hele lieve en toffe choreografe!"

Vicky