Wedding

First Dance

Openingsdans


Ga je trouwen en het woord openingsdans bezorgt je stress? Kies alvast je liedje en begin tijdig met danslessen.

Bij First Dance krijg je een openinsdans op maat. Je leert op het juiste ritme dansen en vanaf de eerste keer dat we elkaar zien proberen we ook enkele bewegingen uit. Op deze manier kan ik aftoetsen wat jullie dansvoorkennis is alsook wat je graag zou dansen.

Vind je de bewegingen leuk dan gaan we daar mee verder. Zit er iets tussen wat je minder ligt dan vervangen we dat door andere bewegingen. Gaandeweg bouwen we samen aan een danschoreografie op jullie liedje.


Wanneer starten met de danslessen? Tijdig is de boodschap, liefst 6 maanden voor de trouwdatum. Zo is er voldoende tijd om onze agenda's naast elkaar te leggen voor een afspraak, om jullie openingsdans in te oefenen en onvoorziene omstandigheden voor te zijn. Lees je dit en is je trouwdatum korter dan 6 maanden, neem gewoon contact op. Het record van lastminute lesgeven staat op 3 weken voor de trouwdatum. Ik raad niemand aan om dit in een challenge om te zetten en straffer te doen, eerder is dit een uitnodiging om er tijdig aan te beginnen. Remember stressvrij is de boodschap, zowel in het aanleren als het uitvoeren de avond zelf.


Hoeveel lessen heb je nodig? Dit is afhankelijk van de verhouding dansvoorkennis en wat jullie willen bereiken van choreografie. Hoeveel jullie tussen de lessen door zelf inoefenen en hoe snel jullie tevreden zijn over het eindresultaat. Gemiddeld mag je rekenen op 4 tot 6 lessen. Bij First Dance wordt er niet gewerkt met lessenpakketten. Je start met 1 les en gaandeweg bouwen we verder aan de choreografie. Op deze manier kan je elk moment stoppen of nog een les bijboeken naargelang jullie wensen.


De locatie van de danslessen kan zijn:

- bij mij thuis: Paalstraat 282 te Schoten

- per videocall krijg je live les


Prijs is €60 per koppel voor een dansles van 60 min    

Sfeerbeelden en video's

Lees reviews op onze Facebookpagina

Video's van First Dance Trouwkoppels


Deze worden binnenkort aangevuld.....

Call us: +32 494/43.27.07

Copyright @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren